Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Capitală pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi viol asupra a doi copii, fapte comise în 2013.

Ancheta a început după ce poliţiştii au analizat rezultatele percheziţiei informatice dintr-un alt dosar, aflat în lucru în luna iunie a acestui an.

Poliţia Capitalei anunţă că poliţişti din cadrul Biroului Agresiuni Sexuale - Serviciul Omoruri - Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au pus în aplicare trei mandate de aducere, într-un dosar penal de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

"În fapt, în luna iunie 2019, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urma analizării rezultatelor percheziţiei informatice într-un dosar în instrumentare, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol", arată Poliţia Capitalei.

Integral pe România Liberă