Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tudorel Toader transmite că apreciază decizia de respingere a proiectului de lege privind amnistia şi graţierea, luată de coaliţia PSD – ALDE, precizând că proiectul a ” stat” în Parlament din ianuarie 2017, când la minister era Florin Iordache, ”așteptându-și momentul favorabil”.
„O simpla constatare!
Apreciem decizia de respingere a proiectului de Lege privind amnistia si gratierea, proiect care a ” stat” in Parlament din ianuarie 2017( cand la MJ era Fl. Iordache), asteptandu-si momentul favorabil.
Exprim convingerea faptului ca a devenit si mai simplu de inteles, refuzul meu, in calitate de Ministru al Justitiei, de a promova OUG privind amnistia si gratierea, impotriva tuturor presiunilor care au existat.
Politica penala este apanajul legiuitorului!”, a scris Tudorel Toader, joi, pe Facebook.
Premierul Viorica Dăncilă și liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu au discutat, miercuri seară, mai bine de două ore, la Vila Lac, despre soarta coaliției de guvernare, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc o nouă discuție. PSD transmite că cei doi au stabilit respingerea proiectului privind amnistia și grațierea.

Integral pe CotidianulComentarii

un...,analfabet functional in....drept Domnule Profesor - RESPECT ! Ati reusit sa-i bagati in sperieti pe analfabetii functionali care INCA (!!!) se cred a fi....procurori !

22 august 2019 18:09

@noi Eu nu îânțeleg un lucru din ^izvoarele gîndirii^ amploaiaților din Kisselef No.10.....Cum dracu o ^haimana^ ca Kovesi este in pool position să fie numită Procuror Șef European, o funcție foarte importantă europeană de care Romănia trebuie să fie onorată dar Gașca lui Dragnea-Dăncilă + Anteniștii 3 și Romăniștii TV sunt ofuscați....

22 august 2019 17:53

noi pt. golanul 12.09 : Dl. Toader a reusit sa demaste si sa desfiinteze BLESTEMATELE PROTOCOALE Justitie/SRI, care, erau rusinea Romaniei Stat de Drept ! Dl. Toader s-a sacrificat pt o Justitie fara haimanale ca Kovesi, Lazar, Portocala, procurorii din Ploiesti, toate dosarele fabricate de haimanalele respective, au fost desfiintate in Instantele de Judecata, ca nelegale si viciate. Dl. Toader a contribuit la infiintarea Controlului activitatii judecatorilor si procurorilor, pt prevenirea abuzurilor strigatoare la cer, instaurate de Kovesi&Co. Deci, dl. Toader este un stimat si onorabil magistrat, pe care adunatura USR, PNL, PMP, Rezistacii lu' Peste Prajit, nu-l merita.

22 august 2019 15:52

@Tudorel Toader ^Te-n cur pe măta de idiot !^....tu te absolvi acum de ingerințele și nenorocirile care le-ai adus țării prin jumulirea Justiției și călărirea politică a procurorilor....Proști sunt Profesorii Universitari și Studenții Ieșeni de te mai acceptă Rectorul Universității de Drept din Iași, reocupare a funcției prin mînărire politică....Tudorel Toader, ești o rușine pentru Sistemul de Drept Judiciar din Romănia !!!...

22 august 2019 12:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.