Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie continuă astăzi, la Slatina, audierea poliţiştilor şi procurorilor implicaţi în operaţiunea de căutare a Alexandrei Măceşanu. Soţii Mirea încă nu au explicat de ce nu au dispus de îndată demararea căutărilor. Pe lista anchetatorilor sunt şi poliţiştii care au vorbit cu Alexandra.

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt vor fi audiaţi astăzi mai mulţi poliţişti implicaţi în operaţiunea de căutare a Alexandrei Măceşanu, fata dispărută în 24 iulie 2019 şi care, o zi mai târziu, reuşea să sune la 112 şi să dea detalii despre locul în care se află sechestrată, respectiv casa lui Gheorghe Dincă.

Integral pe AdevărulComentarii

x Revocata trebuie pensionarea hahalerelor astia doi, de "politisti" ! Muierea e amica de potlogarii, cu reteaua de proxeneti caracaleana.

22 august 2019 14:14

Georgiana Trebuiau demisi nu pensionati... Cacarania sistemului public.. Ca sa nu mai raspunda penal sunt pensionati sau isi dau demisia si se inchid dosare grele... Toata istoria post decembrista e plina de mii de asemenea cazuri, iar Justitia "independenta" a tolerat toate aceste abuzuri! Un de sunt auto-sesizarile din oficiu????

22 august 2019 12:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.