Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost arestat după ce în noaptea trecută a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-ar fi violat şi agresat sexual fetiţa în vârstă de numai 10 ani.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este acuzat că a început să-şi agreseze copilul (vitreg - n.r.) în urmă cu 4 ani, când copila avea 10 ani.

El a fost denunţat autorităţilor de soţia lui. Potrivit anchetatorilor, Bogdan Drăghici este acuzat că în perioada 2013-2016 şi-ar fi atins fiica în zona intimă şi ar fi obligat-o să întreţină relaţii intime cu el.

Integral pe AdevărulComentarii

je ONG-urile impaduchiate care, colcaie in Romania - idem acest TATA pt pedofili, sunt toate, niste paravane pt afaceri ilegale, periculoase, si, culmea nesimtirii, sunt finantate din Bugetul Statului. Vezi lista ONG-urilor si veti fi revoltati, de sumele inghitite de acesti banditi.

22 august 2019 7:39

Ecce Kurrupt Pizdacii penali cu Inchiziția lor au vrut să-l facă vinovat pe Cristian Homobuci. Acum să vedem mai îndrăznesc să comenteze ceva?

22 august 2019 2:18

Alexandru Florian - Antipa - MUZEUL PEDOCAUSTULUI: Trei fetițe de 12 ani, aduse special din Franța, „cadoul” primit de magnatul pedofil Epstein de ziua sa PLUS cazul monstrului pedofil Marc Dutroux și cum a spart WikiLeaks buboiul complicităților și protecției unei rețele EURO-criminale de jidovi care au îngrozit Belgia - Detalii sordide ies la iveală în aceste zile în cazul finanțatorului Jeffrey Epstein, găsit mort, la 10 august, în celula sa din Metropolitan Correctional Center, închisoarea din New York, unde se afla sub acuzația de abuzuri sexuale, exploatarea prostituției și trafic de minori. În timp ce moartea sa rămâne suspectă, fiind pusă sub semnul îndoielii „sinuciderea” prin spânzurare, așa cum s-a anunțat oficial, presa americană continuă să scoată la lumină informații abominabile despre magnatul pedofil. Ziarul New York Post dezvăluie că Jeffrey Epstein a fost beneficiarul unui „cadou” special, de ziua sa: trei fetițe în vârstă de 12 ani, din Franța, care proveneau din familii sărace.

22 august 2019 0:42

Florin Bilei Ma bucur ca macar cotidianu' "Scînteia" publica / defekeaza niscaiva EURO-BASHINI de fake-news, ca sa mai scada tensiunea de pe capu' lu' alde Epstein, Alexandru Florian-Antipa & Comp.(-licii lor, n.m.)!

22 august 2019 0:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.