Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei bărbaţi din Târgu Bujor au fost arestați pe bază de ordonanță, fiind acuzați de săvârşirea infracţiunii de proxenetism prin metoda „Loverboy”.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi a transmis că poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi şi cei ai Poliţiei Oraşului Târgu Bujor au efectuat şase percheziţii domiciliare, în municipiul Galaţi şi oraşul Târgu Bujor.

Potrivit IPJ Galați, perchezițiile au fost făcute în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

haznaua3 ptr.ijp de șoldoveni: nu mai mâncați căcat căci adn-ul vostru este în 99,99% la turci, restul a rămas în pașalâcul țigănesc român!

22 august 2019 17:21

IPJ Galați Trei fetițe de 12 ani, aduse special din Franța, „cadoul” primit de magnatul pedofil Epstein de ziua sa Cercul marilor dispăruți din anturajul familiei Clinton morți în circumstanțe misterioase sau „sinuciși” înainte de a depune mărturie, în cazul monstrului pedofil Marc Dutroux și cum a spart WikiLeaks buboiul complicităților și protecției unei EURO-rețele criminale care a îngrozit Belgia se extinde! Detalii sordide ies la iveală în aceste zile în cazul jidovului "finanțator" Jeffrey Epstein , găsit mort, la 10 august, în celula sa din Metropolitan Correctional Center, închisoarea din New York, unde se afla sub acuzația de abuzuri sexuale, exploatarea prostituției și trafic de minori (mumia sa urmâza sa fie expusa în curte la Antipa, la MUZEUL PEDOCAUSTULUI). În timp ce moartea sa rămâne suspectă, fiind pusă sub semnul îndoielii „sinuciderea” prin spânzurare, așa cum s-a anunțat oficial, presa americană continuă să scoată la lumină informații abominabile despre magnatul pedofil. Ziarul New York Post dezvăluie că Jeffrey Epstein a fost beneficiarul unui „cadou” special, de ziua sa: trei fetițe în vârstă de 12 ani, din Franța, care proveneau din familii sărace.

22 august 2019 0:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.