Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Decizie șoc a lui Donald Trump imediat după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis. Cel mai puternic om din lume a anulat totul. Este oficial. Toată lumea s-a declarat stupefiată de mutarea șefului de la Casa Albă. Donald Trump uimește din nou pe toată lumea. Totul s-a întâmplat iediat după întâlnirea de la Casa Albă cu președintele Klaus Iohannis. Președintele SUA își anulează întreveerea cu premierul danez pe subiectul vânzării Groenlandei.

Preşedintele american a anunţat marţi că şi-a amânat întrevederea cu Mette Frederiksen prevăzută pentru începutul lui septembrie, în condiţiile în care premierul danez nu manifestă interes pentru o eventuală achiziţionare de către Trump a Groenlandei, teritoriu autonom ce aparţine Danemarcei, informează AFP.

Integral pe CapitalComentarii

Păi metale rare ecce și în Groenlanda și în Românica. Reșpectiv în Munții Apuseni, denumiți pe hărțile ocidentale și Munții Metaliferi. Dacă tomnai îl avu la Casa Albă pe Sfinkteriannus, care îi promise tot ce îi poftește suflețelul lui nenea Trump, ce-i mai trebe acestuia Groenlanda și ironiile nepoților lui Hamlet?

22 august 2019 3:22

Gabriel Zamfirescu - UP DATE: Doar pe mine nu m-a anulat, ca io eram deja NULL la data comiterii declaratiei! Cu respect, GZ

22 august 2019 0:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.