Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ruptura dintre Viorica Dăncilă şi ALDE nu mai poate fi ascunsă. Liderii ALDE au întețit atacurile la adresa premierului. Reprezentanții ALDE sunt nemulțumiți de faptul că Viorica Dăncilă a început să negocieze cu UDMR și ProRomânia. Ei spun că vor avea o întrunire decisivă la nivel intern ca să decidă dacă mai rămân sau nu la guvernare.

Deputatul ALDE Andrei Gerea susţine că PSD dă dovadă de duplicitate, în condiţiile în care premierul susţine că vrea să păstreze Coaliţia, dar negociază cu alte partide. Aceeași idee a fost reluată și de liderii locali ALDE. ”PSD arată pe zi ce trece un dublu limbaj în ceea ce priveşte coaliţia de guvernare. Pe de o parte, în public, doamna premier spune că vrea ca actuala coaliţie să funcţioneze, spune că nu vrea să plece ALDE de la guvernare.

Pe de altă parte, însă, despre aceeaşi doamnă Dăncilă aflăm cum negociază majorităţi pe la colţuri cu diverse formaţiuni, cu principalul scop de a asigura o nouă formulă parlamentară care să-i ofere continuarea guvernării”, a comentat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

Integral pe România Liberă