Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Omul de ştiinţă Juan Carlos Izpisúa Belmonte lucrează în Laboratorul de expresie genică la Salk Institute for Biological Studies din San Diego, SUA. El este un expert în epigenetică, o nouă disciplină a medicinei care se referă la studiul modificărilor ereditare ale expresiei genelor fără modificări în secvența ADN-ului.

Juan Carlos Izpisúa Belmonte consideră că are o metodă de a inversa efectiv efectele îmbătrânirii. Această nouă idee promițătoare a fost testată pe șoareci și funcționează într-o anumită măsură. Un mic șoricel bolnav, la câteva zile de la moarte a fost readus în mod miraculos la fosta sa stare cu acest tratament. Viu și activ, acest șoarece a întinerit complet. Nu doar estetic, ci şi în interiorul şoricelului toate organele și toate celulele sale au fost întinerite.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

ariciul Tocmai mi-a murit cumnatul de cancer la colon,tratat in institutul oncologic din Italea unde tot niste oameni din astia de nestiinta ,iau tratat simptomele ,cancerul facandu-si linistit treaba,iar ei batanduse cu pumnul in piept ca ei vindeca trateaza ,lecuiesc ,iar oamenii .....mor.Ba?terminati cu prostiile si lasatine sa murim demn,fara sa nadajduim in van ca ..voi ...stiti.Habar nu aveti de nimic si in fata bolii si a mortii,sunteti ca noi.Si voi.

22 august 2019 10:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.