Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Se impune o restructurare masivă în toate companiile din minister. Filtrul îl va face managementul. Dacă nu sunt în stare să facă filtrul, atunci o să încercăm prin Adunarea Generală a Acţionarilor… Managerii, în general, vor să aibă rezultate. Cu pile, amante, nepoate, nepotisme nu poţi să generezi plus valoare şi o valoare adăugată.

(..) Ne-am apucat deja de restructurări. Şi asta presupune nişte etape. Că şi eu aş da afară mâine, că am şi eu câţiva, inclusiv printre funcţionari. (…) I-aş da afară, numai că se întorc. Dar şi pentru şase luni i-aş da afară numai ca să ştiu ca pot debloca anumite proiecte. Eu când aud că nu se poate….ori vii să-mi spui soluţia cum se poate, ori nu mă laşi în punctul ăla: dom’le nu se poate, trebuie să schimbăm şapte legi ca să se poată ceva. Nu există aşa ceva, nu există mamă, tată, frate, soră, nepot, nimic. Eşti acolo să faci treabă. Noi avem target”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.


Comentarii

@Solo Sa stii ca-n USA exista state ( nu in toate) in care aceasta lege functioneaza. Stiu cazul premiantului Nobel, singurului premiant Nobel de oriugine romana, Emil Palade, care nu a putut lucra cu sotia in aceeasi universitate, desi detine asa cum am mai spus de doua ori-Premiul Nobel. Ca nu se respecta nici la ei, este suficient sa te uiti la acest presedinteTrump care-si vara neamurile peste tot unde poate.

23 august 2019 15:20

Șerban Nicolae, anal loverul lui Liviu Plesoianu. Da, istericul acela cu codita 16:000, te-as fute-n cur.

23 august 2019 4:56

solo Formarea clanurilor incepe de la acest nivel, adica cu pile, amante, nepoate, frati, surori... Avand aceasta structura in toate unitatile BUGETATE se ajunge la DISPRET fata de ceilalti ( contribuabilii), la UMFLAREA SALARIILOR mai mult decat in PRIVAT, la lipsa oricarui CRITERIU DE VALOARE atat la ANGAJARE cat si la PROMOVARE. Sa stiti ca acest fenomen se vede cel mai mult in SANATATE si in INVATAMANT. N-ati vrea sa vedeti cum cateva familii conduc UNIVERSITATILE de MEDICINA si nu numai, dar si celelalte UNIVERSITATI. Acesta este un MOTIV pentru care ROMANIA are SANATATEA pe care o are si INVATAMANTUL cel mai prost ( mult decazut fata de cel din comunism). O lege (OG) pentru eliminarea NEPOTISMULUI din Unitatile Bugetare. IN ACEEASI UNITATE BUGETARA este interzis sa lucreze :Sot, Sotie ( chiar si FOSTI) , Fiica, Fiul, Nepoata, (amanta e greu) Nepotul si alti afini pana la grIV.

21 august 2019 18:21

Victor I Te crucesti cata demagogie la alde astia....Pai tu PSD-u, Partid de Cacat ce ai in ideologie Baronismul-Nepotismul-Shpaguitul si Furatul....dupa atata guvernare in care ai incurajat pe fatza nepotismul, amantlicu si pilele te "ratzoiesti" acum si esti intrigat!....Scurte amintiri: Odrazla lui Dancila-promovat la Curtea de Conturi,Odrazla Baronului de Vaslui Buzoianu-Secretar de stat si nevasta-sa Senatoare pe viatza, Daea-Ministru Agriculturii are salariate la el in Minister si nevasta si o fata, Nicolicea-nevasta-sa la Transgaz pe Salariu Nesimtzit, Iordache-si nevasta si fi-sa la Stat cu salarii nesimtzite,Rovana Plumb a mers si mai departe punindu-l pe fi-su adjunctul sau la Organizatzia PSD-u de Dambovita....si cate odrazle de Baroni PSD-isti sunt Parlamentari !?...Cosma la Prahova l-a facut si pe fi-su si pe fi-sa parlamentari sa-i ascunda de ghearele justitziei....

21 august 2019 16:12

Ei, ziceti si voi asa de ochii lumii! Altfel, tot asa va fi si de acum incolo, marca inregistrata PSD.

21 august 2019 16:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.