Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cazul Caracal explodează pur și simplu. Este vorba despre o decizie șoc a anchetatorilor care s-a luat acum. Va ieși un scandal imens. Oamenii legii au decis să refacă totul. Se pare că s-au găsit indicii conform cărora Gheorghe Dincă ar mai avea încă o crimă la activ.

Ies la iveală noi amănunte năucitoare în cazul Caracal. Medicii legiști au făcut un anunț de ultimă oră. Vor reface testele ADN pe oasele găsite până acum şi spun că toate rapoartele trimise până acum procurorilor sunt doar preliminare. Între timp, anchetatorii au făcut noi săpături în curtea lui Gheorghe Dincă şi iau în calcul varianta unei a treia victime după ce au găsit un cercel şi o geantă care nu aparţin nici Alexandrei Măceșanu, dar nici Luizei Melencu. Gheorghe Dincă a fost adus din arest și va participa alături de anchetatori la perchezițiile din curtea sa.

Integral pe Capital