Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un medic care a suferit un accident vascular cerebral a fost plimbat între trei spitale ca să îi fie făcută o tomografie şi să îi fie administrat tratamentul. S-a întâmplat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde tomograful nu funcţionează, deşi este nou.

Georgeta Mercuţ, medic oftalmolog în cadrul Spitalului Militar Craiova, a descris pe pagina ei de Facebook întâmplarea pe care a trăit-o după ce soţul ei, tot doctor, a suferit un accident vascular cerebral şi a fost plimbat câteva ore până să ajungă la terapia salvatoare. Femeia spune că soţul ei a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde el lucrează de peste 25 de ani, şi unde tomograful nu funcţionează. Aşa că medicii l-au trimis la o clinică privată, unde i s-a făcut tomografia, iar apoi la Spitalul din Slatina, unde a primit tratamentul.

Integral pe Gândul