Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele asociației TATA, Bogdan Drăghici, a fost reținut pentru viol. Victima ar fi chiar fiica sa vitregă. Violurile ar fi fost comise în perioada 2013-2016 de cel care apără drepturile taților. Cum se ajunge la un astfel de caz şocant? Pentru că e dificil să vorbeşti chiar cu mama când e ceva în neregulă cu tatăl, a declarat la Digi24 Lorena Diaconescu, psiholog psihoterapeut.

Bogdan Drăghici este bănuit de viol și agresiune sexuală, iar plângerea a fost depusă de mama fetei.

Faptele de care este bănuit Bogdan Drăghici ar fi fost săvârșite timp de 4-5 ani, iar numărul victimelor ar fi mai mare, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

"E încă un caz șocant. Trăim vremuri în care constatăm că abuzatorii sunt chiar părinţii copiilor. De multe ori, părinţii nu ştiu de unde să ceară ajutor şi cum să procedeze. E dificil să vorbeşti chiar cu mama când ceva e în neregulă în relaţia cu tatăl, dar trebuie să-i învăţăm că trebuie să discute despre tot ce le trezeşte emoţie negativă, teamă", a explicat Lorena Diaconescu.

Un adult ajunge să abuzeze cu uşurinţă un copil în condiţiile în care minorul este dependent de părinte, nu ştie cum să reacţioneze şi unde să ceară ajutor, a adăugat psihologul psihoterapeut.

Integral pe Digi24