Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Coordonatorul PES activists România Victor Negrescu a declarat, miercuri pentru MEDIAFAX, că reuniunea partidului de sâmbătă va arăta determinarea PSD în câştigarea următoarele cicluri de alegeri. Social-democratul a adăugat că e importantă şi prezenţa preşedintelui PES Sergei Stanishev la Congres.

„Congresul PSD va fi un excelent moment pentru a ne prezenta temele de campanie, a ne fixa noile obiective guvernamentale şi de a prezenta oferta politică a candidatului PSD pentru funcţia de preşedinte al României. Vor domina aspectele politice dar şi componenta umana. PSD va arăta încă o data faptul că este un partid puternic, unit şi serios dornic să răspundă aşteptărilor cetăţeanului. Putem arăta astfel determinarea noastră în a câştiga următoarele cicluri de alegeri” a afirmat Victor Negrescu, pentru MEDIAFAX.

Referindu-se la componenta organizatorică, social-democratul a explicat că „un aspect important este dat de prezenţa la acest eveniment a mai multor reprezentanţi europeni printre care şi preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, Sergei Stanishev”.

Integral pe GândulComentarii

Viorel D Vorba aceea "Pasarea, malai viseaza !".... Ales-Bules PSD-ismul cu Baronismul-Nepotismul si Hotzizmul sau cu care a subdezvoltat Romania , saracind si needucand poporul....

21 august 2019 16:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.