Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar, va candida la alegerile prezidenţiale din partea Partidului România Noastră. El propune valorificarea bogăţiilor ţării în favoarea românilor, nu a străinilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Partidului România Noastră, românii au şansa să aleagă primul preşedinte român al României din ultimii 30 de ani.

„Marea majoritate a cetăţenilor români nu au fost informaţi şi nu ştiu că toţi preşedinţii României, aleşi în perioada 1990-2014, respectiv Ion Ilici Marcel Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu şi Klaus Werner Iohannis, sunt alogeni. Cu toţii au ascuns cu grijă adevărata lor origine etnică, a părinţilor şi bunicilor. Toţi au intrat de bunăvoie şi au activat în Partidul Comunist Român. După lovitura de stat din decembrie 1989, cu toţii s-au transformat în democraţi capitalişti şi au condamnat, doar în vorbe, Comunismul, dar nu şi pe comuniştii din etnia lor. Se pare că unii dintre ei au fost colaboratori ai Securităţii, iar alţii au grade mari în Serviciile Secrete străine. (...) Candidaţii anunţaţi, până acum, de partidele politice parlamentare pentru alegerile prezidenţiale sunt cu toţii alogeni. Stăpânii străini ai României, cei care organizează şi controlează alegerile prezidenţiale din noiembrie, au programat ca să le ofere, din nou, şansa românilor să aleagă un alogen în funcţia de preşedinte al ţării. Alegătorii români au şansa să aleagă pe primul preşedinte român al României, din ultimii 30 de ani, Gheorghe Funar, care propune valorificarea bogăţiilor ţării în folosul românilor, nu al străinilor”, se arată în documentul citat.

Integral pe MediafaxComentarii

Ein stein, adică o piatră în traducere Nu se poate! Partidul România Noastră, a voastră și a altora, e format din Ghyury Funar și familia, știm cine e președintele acestei familii, care președinte e eternul căcatândidat la președinția României, pentru că sărmanul idiot cu fiecare an ce trece mai descoperă niște metale care nu sunt cunoscute de Chimie încă. Dar dacă nu sunt metale ci sunt nemetale? Atunci ce pula calului facem? Muie!

21 august 2019 23:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.