Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

CFR Cluj a fost învinsă, aseară, scor 0-1, în Gruia, de Slavia Praga, în manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor.

Campioana României ar fi putut încheia fără înfrângere partida cu Slavia, de la Cluj, dacă Billel Omrani nu ar fi ratat penalty-ul în minutul 79. Slavia Praga a înscris unicul gol al partidei în minutul 28, prin Lukas Masopust.

După meci, Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, a declarat că nu îl va certa pe Billel Omrani pentru ratarea penalty-ului.

„El ne-a făcut mari, acum ce facem? Îl omorâm? Azi a ratat. Și eu am ratat penalty. Rondon trebuia să bată, că Omrani a fost faultat. Billel a crezut că trebuie să ia el mingea și să bată, că e golgheterul echipei și a bătut mereu bine.

Suntem foarte supărați de rezultat. Slavia ne-a dominat la pase, dar nu și la ocazii. Ei nu au avut niciun șut pe spațiul porții și au dat un gol ca la tenis de masă, nu știu ce a fost acolo. A fost o neînțelegere. Mi s-a părut că am primit golul prea ușor. Chiar nu îmi amintesc niciun șut al lor pe spațiul porții. Dacă îmi spuneți voi…

Integral pe Evenimentul Zilei