Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei femei au fost duse la Poliţie şi sunt cercetate, după ce şi-au pus copiii sau nepoţii să cerşească în staţiunea Costineşti. Oamenii legii au deschis trei dosare penale pentru cerşetorie şi pentru folosirea unui minor în scop de cerşetorie.

Poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa anunţă că au întocmit trei dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de exploatarea cerşetoriei şi folosirea unui minor în scop de cerşetorie.

Doi copii au fost prinşi în cursul nopţii de marţi spre miercuri la cerşit pe strada Faleza Soarelui, din staţiunea Costineşti. Potrivit IPJ Constanţa, în apropierea celor doi copii, de 5 şi 7 ani, a fost găsită şi mama acestora, o femeie de 45 de ani, care ţinea în braţe un alt minor.

Un alt caz a fost înregistrat marţi, când poliţiştii au depistat doi bărbaţi, de 30, respectiv 42 de ani, cu dizabilităţi fizice, care cerşeau pe stradă, iar în apropierea lor a fost identificată o femeie în vârstă de 46 de ani, mătuşa celor doi bărbaţi.

Integral pe Gândul