Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Institutul de Medicină Legală va fi verificat de Corpul de Control după ce a anunţat că va relua analizele ADN în cazul crimelor din Caracal.

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a anunţat în direct la Antena 3 că va depune o plângere la ministerul Sănătăţii pentru a fi începute verificările.

De asemenea, Ministrul Sorina Pintea spunea marți că nu poate trimite corpul de control pentru că nu există nicio reclamaţie cu privire la activitatea INML.

„Este absolut halucinant ce fac oamenii ăştia. Reiau analiza asupra ceea ce s-a stabilit deja? Nu e în regulă ce se întâmplă. Această comunicare este esenţială faţă de public, faţă de familie, faţă de cetăţeni în general. Nu poţi veni cu asemena bâlbâieli cronice într-o astfel de situație și o astfel anchetă. De aceea, astăzi, la Ministerul Sănătăţii, la 10.30, mă voi deplasa pentru a solicita ministrului Sănătății un control de fond la Institutul de Medicină Legală, tocmai pentru a stabili de unde vin scurgerile de informaţii, aceste intoxicări odioase în spaţiul public.

De aceea, ce va stabili ministrul voi comunica după aceea. Eu îmi voi face datoria de a solicita acest control pentru a stabili de unde vin scurgerile de informaţii, pe de o parte, cât și modul în care au comunicat public şi ce vor să facă pentru că eu nu mai ştiu, în acest moment. De ce au întârziat cu unele analize, care au durat două săptămâni? De ce altele au durat cinci zile? Sunt lucruri care pe procedură nu sunt în regulă deloc”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.