Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anchetatorii continuă atât cercetările la Caracal, în imobilul de pe strada Craiovei, nr. 169, cât şi audierea martorilor. Maşinile lui Dincă, ridicate săptămâna trecută, vor fi expertizate de către specialiştii Registrului Auto Român (RAR).
Cele trei maşini ridicate din curtea lui Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 ani care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, vor fi astăzi transportate de la Poliţia Drăgăneşti-Olt într-o staţie RAR, pentru a fi expertizate. Este vorba despre Renault-ul gri folosit de Dincă pentru serviciile de transport neautorizat în regim de taxi, dar şi de dubiţa pe care o utiliza pentru a merge în pieţe şi târguri cu diverse obiecte vechi, pentru comercializare, precum şi de platforma ridicată tot din curtea casei din Caracal. Experţii vor face verificări ample, în privinţa autoturismului, pentru a stabili cum le bloca Dincă celor care urcau în maşina sa posibilitatea de a deschide din interior uşile. Un alt detaliu observat în fotografiile maşinii lui Dincă pe care anchetatorii le au în dosarul DIICOT îi fac pe aceştia să suspecteze că bărbatul schimba frecvent jantele autoturismului.

Integral pe Adevărul