Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre cei mai aprigi susţinători ai drepturilor familiei monoparentale a fost reţinut noaptea trecută pentru că şi-ar fi violat fiica de 10 de ani.

Bogdan Drăghici, cunoscut drept promotor al drepturilor taţilor şi al unor proiecte antidiscriminare nu a rescunoscut faptele, dar anchetatorii spun că au dovezi ale violurilor comisie de acesta.

Avocata mamei fetei a depus mai multe plângeri la poliție, iar anchetatorii au deschis dosar penal.

Potrivit surselor din anchetă, Bogdan Drăghici este acuzat că în perioada 2013-2016 și-a violat fata vitregă. La vremea aceea, copila avea vârsta de 10 ani. Acesta ar fi atins-o în zona intimă și o obliga să întrețină relații intime cu el.

De asemenea, avocata susține că fiica sa vitregă nu ar fi singura victimă.


Comentarii

v Nu stiu situatia decit din presa, dar cred ca avem prea multe ONG-uri care sint pline de salariati care se "prefac" ca lucreza cite doua trei ore pe zi, cersind sponsorizari de la cunoscuti Este adevarat ca in general au salarii mici si pensii la fel, dar statul nu are probleme cu o mare masa de oameni care ar trebui sa lucreze undeva. Majoritatea ONG-istilor sint foarte vocali si sustin "activitatea" lor

22 august 2019 22:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.