Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretariatul General al Guvernului vrea să achiziţioneze calculatoare şi echipamente de reţea, cum ar fi calculatoare, laptop-uri, imprimante, echipamente de prelucrare grafică şi de comunicaţie. Valoare estimată a contractului este de 1.731.935 de lei.
Conform portalului on-line al Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Secretariatul General al Guvernului (SGG) a pornit o procedură de achiziţie pentru echipamente de tehnică de calcul: staţii de lucru desktop - 60 bucăţi, staţii de lucru mobile-10 bucăţi, staţii de lucru mobile pentru prelucrare grafică şi staţii de lucru desktop prelucrare grafică - 12/1 buc.

Totodată, în contractul de achiziţie mai figurează şi intenţia de cumpărare a 4 imprimante multifuncţionale color şi 13 imprimante pentru grup de lucru 5 de utilizatori.

Primul lot al achiziţiei, care include echipamentele de tehnică de calcul, echipamentele grafice şi imprimante are o valoare estimată de 1.027.715 de lei.

Integral pe Mediafax