Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​Liderul senatorilor PNL Florin Cîțu susține că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a precizat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale, scrie Mediafax.

„Vine momentul adevărului! În medie salariile nete ale bugetarilor sunt duble față de cele din sectorul privat. DUBLE! Dar comparația nu este corectă. Nu surprinde toate informațiile. Bugetarii primesc tichete de vacanță, tot felul de sporuri, zile libere și cel mai important siguranța că indiferent de cât prost își fac meseria nu pot să concediați. Tot ce primesc în plus bugetarii este susținut de taxe plătite de privați”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Integral pe HotnewsComentarii

@postacilor de mai jos... Propun ca privatzii si productivii sa emigreze in masa....sa ramana doar bugetarii in tzara asta....eventual si firmele de paza si protectzie....Acum din ce bani vor fi platitzi ? Nu conteaza ! PSD-ul face ce stie mai bine... Se imprumuta Dancila-Teodorescu pentru ei, ce stiu ei sa faca cel mai bine...

21 august 2019 23:10

v Ba Citz, fiind bugetar cu toate "avantajele" acelui sistem, nu cred ca esti indreptatit sa vorbesti. Poate ai dreptate in unele privinte, dar acest sistem, probabil ii vor face si pe patroni sa le mareasca salariul angajatilor, care majoritatea lucreaza pe salariul minim pe economie. Poate patronii isi vor micsora si ei profitul. Nu se poate ca unul cu o tejghea de 1m sa se declare "patron" sa doreasca ca intr-un an sa aiba casa cu multe camere, masina Maseratti, si sa mearga in concediu in Mexic. Patronii din strainatate au acumulat in general averile in multe generatii.

21 august 2019 21:50

pedelistul ...liberal Ia...sa faca de bine patronii(care-s in majoritate "labarali" ca ...Citu !) sa-si reduca din castiguri si sa majoreze salariile propriilor angajati ! La un simplu calcul, daca profiturile ascunse (acu...."bagate-n" strainezia !), precum si cumpararea lunara de Mercedesuri, Ferrari, beizadelelor de bani gata, se reduc cu 10%, salariile palmasilor pot fi sigur dublate !

21 august 2019 17:00

Ion Pentru munca din primarii si consilii judetene sunt prea multu bugetari,multi si incompetenti. Toata lumea vrea sa fie angajat la stat unde salariile sunt mari fara sa faci nimic !

21 august 2019 10:01

noi PATRONII, care in majoritate sunt niste escroci - fraude bancare, evaziune fiscal la ANAF, lipsa Carti de Munca la angajati, hartuiri sexuale la angajate, violenti fata de angajati, deci, acesti golani de patroni, sa majorize salariile angajatilor, si, sa-si diminueze averile frauduloase. Bai, liberalule de kaka, tu esti pe salariu de bugetar, acolo, la Parlament, cu avantaje si pensie babana - cand ti-o veni sorocul.

21 august 2019 9:48

iulian Deci nu lucreaza pentru firmele care-i platesc cum ii platesc, nici pentru ca patronii lor sa adune averi. Lucreaza pentru ca bugetarii si pensionarii sa huzureasca. Am inteles mesajul. Sper sa-l inteleaga si altii.

21 august 2019 9:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.