Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost primit marţi, la Washington, de omologul său american, Donald Trump, în cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează în SUA.

Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că a adoptat împreună cu omologul său american, Donald Trump, o declaraţie comună, document esenţial pentru dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România şi SUA.

„Am adoptat împreună o declaraţie comună. Este prima dată când am făcut acest pas. Este un document foarte important pentru progresul Parteneriatului strategic dintre România şi SUA. Este esenţială dezvoltarea acestui Parteneriat în toate domeniile sale”, a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Ambasada României în SUA, după întâlnirea cu omologul său american, Donald Trump.

„Am discutat cu președinte Donald Trump în mod pragmatic și deschis de căile de dezoltare a parteneriatului strategic. Am subliniat ca personal voi fi implicat în dezvoltarea parteriatelui strategic între Romania și SUA. Acest parteneriat strategic va continua să genereze rezultate pozitive pentru români”, a precizat președintele.

Iohannis a subliniat că vizita la Washington a avut și o premiră ce constă într-o declarație comuna.

„Președintele Trump a exprimat o deosebită apreciere pentru faptul că România a fost prima care a atins în mandatul său 2% din PIB pentru apărare. Trump mi-a mulțumit pentru prezența deosebită în Afganistan unde suntem al cincelea contribuitor dintre statele prezente acolo”, a declarat președintele.


Comentarii

@ 21 august 2019 23:46 Bine, bine, o fi cum spui tu, dar ce legătură are chestia asta sordidă cu evenimentul politic din articol? Fiecare nație are uscăturile ei, precum pădurea. Nu cunosc detalii despre idiotul sinucis în ocna americană, dar sunt convins că există organe de poliție federale americane care să găsească toate potlogăriile respectivului și să facă lumină în cazul respectiv. Comparația ta e irelevantă, amice, n-or fi americanii toți uși de biserici, dar există o majoritate care sunt oameni normali chiar și acolo. Diferența dintre ei și comuniștii reali e imensă. Cam asta e situația!

22 august 2019 1:55

@ 21 august 2019 23:05 Nene, tu stii ca ... Trei fetițe de 12 ani au fostu aduse special din Franța, „cadoul” fiind primit de jidovu' "magnat" pedofil Epstein de ziua sa?! Peodofilul Epstein, ultimul pe listă? Cercul marilor dispăruți din anturajul familiei Clinton. Morți în circumstanțe misterioase sau „sinuciși” înainte de a depune mărturie Peodofilul Epstein, ultimul pe listă? Cercul marilor dispăruți din anturajul familiei Clinton. Morți în circumstanțe misterioase sau „sinuciși” înainte de a depune mărturie Cazul monstrului pedofil Marc Dutroux și cum a spart WikiLeaks buboiul complicităților și protecției unei rețele criminale care a îngrozit Belgia Cazul monstrului pedofil Marc Dutroux și cum a spart WikiLeaks buboiul complicităților și protecției unei rețele criminale care a îngrozit Belgia Detalii sordide ies la iveală în aceste zile în cazul finanțatorului Jeffrey Epstein, găsit mort, la 10 august, în celula sa din Metropolitan Correctional Center, închisoarea din New York, unde se afla sub acuzația de abuzuri sexuale, exploatarea prostituției și trafic de minori. În timp ce moartea sa rămâne suspectă, fiind pusă sub semnul îndoielii „sinuciderea” prin spânzurare, așa cum s-a anunțat oficial, presa americană continuă să scoată la lumină informații abominabile despre magnatul pedofil. Ziarul New York Post dezvăluie că Jeffrey Epstein a fost beneficiarul unui „cadou” special, de ziua sa: trei fetițe în vârstă de 12 ani, din Franța, care proveneau din familii sărace.

21 august 2019 23:46

@ 21 august 2019 23:05 Nene, tu citești din Pravda? Sau bucisești din ceaslovul lui Lenin? Bucisești, nu buchisești. După curul cu care te scremi să arăți pulimii că mai și gândești, tot mai bine era cu Stalin, Brejnev &, nu-i așa? Ce pula calului mai cauți în România? Du-te nene la mama Rusia, că acolo umblă câinii cu covrigi în coadă! Marș, potaie!

21 august 2019 23:13

Gherman Teodosiu Acest parteneriat este egal cu zero si nu serveste absolut cu nimic poporului român! O suma imens de bani aruncata pe fereastra pentru aceasta vizita total inutila. Romanii nu mai cred in vrajeala cu "vin americanii". Orice asociatie cu acest popor opresor este o amenintare existentiala la adresa poporului nostru

21 august 2019 23:05

v "NOROCUL" lui Trump ca a mers Ghiolbanis la Casa Alba, acuma datorita lui Ghiolbanis, "sigur" o sa cistige un nou mandat Trump

21 august 2019 22:10

Kuminecăturile Gemene Declarație istorică a Pizderului American alături de ficusul kuriștilor mioritici: "Sunt onorat să fiu alături de Klaussfinkter Wurst Johannis. Face treabă bună din câte am auzit de la kuriștii mei de serviciu. Stă poziționat strategic ca un partener de nădejde. Să știți că majoritatea covârșitoare a românilor din America ecce kuriști care a luat șuturi în kurcubeu și a aterizat la noi. Ei ecce specimene extraordinare care face trotuarul cu succes. Americanii îi iubește. Au o relație foarte bună" Singura maimuță care nu are nici o relație, ecce Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă, nu-l mai place nici pe Victor Ponta, nu-l mai place nici pe Tăriceanu, iar pe Dragnea l-a uitat că și așa e la ocnă cu executare. Muie PSD! Ghinion! Cu respect, al dumneavoastră pizdac căcănar și poponar de serviciu al PSD, Friedrich Preputzius Skrotus Fekallius Hemoroidus von Paulus! Adică pe scurt, Paulus. Eu ecce ăla, căcarevasăzică, un kuminekăcat mare, că ecce am făcut treaba mare pe mine. Votați PSD! Muie PSD!

21 august 2019 8:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.