Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele României, Klaus Iohannis s-a întâlnit, marţi, la Casa Albă, cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump. Iohannis este cel de-al zecelea preşedinte din statele europene primit la Casa Albă. Cei doi preşedinţi de stat au făcut o declaraţie comună, prima în ultimii zece ani. Trump a afirmat cu această ocazie că în SUA este o comunitate foarte mare de romni şi că americanii îi iubesc pe români.

„Vă mulțumesc tuturor! Este o onoare să fiu cu președintele României. Am respect pentru ceea ce face și ce se întâmplă în România. Din punctul meu de vedere, știu că lucrurile merg foarte bine. Avem o relație foarte bună cu România, o relație mai bună ca oricând. Avem afaceri și relații comerciale foarte bune. Sunt foarte mulți români în SUA, oameni extraordinari, care au succes. Este o comunitate foarte mare de români în SUA. Să știți că americanii iubesc românii. Au o relație foarte bună cu ei”a spus Donald Trump.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ia și fiți atenți cum își țin cei doi lideri mundiali mâinile?! Ce semn masonic o mai fi și ăsta?! Or fi ambidue în vreo lojă (sau sectă) de curcubeiști?

23 august 2019 10:40

Ha-ha! I-auzi brâul! Bravo Sfinkteriannus! De-acum suntem siguri că hamericanii vor practica în veci minunata bună vecinătate cu rușii în Alasca și Kamciatka, dar se vor bate în rachete pe teriroriul Românicăi. Până atunci însă contingentul de hamericani în Românica va tot crește, astfel încât nicio „babă bătrână” și urâtă din Românica nu va rămâne netufută, iar fătucile scăpate din butoiul lui Gigel Dincă se vor umple de verzișori și de SIDA de la războinicii lu Trump și ai lu Soros, că fetele noastre nu sunt nici rasiste, nici antisemite.

23 august 2019 10:35

A. Rosenbaum Doi papagali controlatzi de natanayahoo...

21 august 2019 18:12

@Per Sonal Romanii astia din clasa celui ce iscaleste "Per Sonal" sunt iratzionali....Pai cand tu Romania furnizezi Bande de Traficatzi de Imigrantzi Ilegali la granitza mexicana de se bat pe burta si-n interese cu clanurile interlope mexicane si transfera tzigani din Romania pentru cershit in SUA iar multzi din romani ce pun mana pe o viza temporara de munca in SUA stau si la negru apoi pe teritoriul American....viseaza totzi la ridicarea vizelor ca si Nea Caisa si Tanti Floarea sa se duca in State....De cred ca legea acolo se respecta ca-n Romania !.....

21 august 2019 15:55

Kuminecăturile Gemene Declarație istorică a Pizderului American alături de ficusul kuriștilor mioritici: "Sunt onorat să fiu alături de Klaussfinkter Wurst Johannis. Face treabă bună din câte am auzit de la kuriștii mei de serviciu. Stă poziționat strategic ca un partener de nădejde. Să știți că majoritatea covârșitoare a românilor din America ecce kuriști care a luat șuturi în kurcubeu și a aterizat la noi. Ei ecce specimene extraordinare care face trotuarul cu succes. Americanii îi iubește. Au o relație foarte bună" Singura persoană care nu are nici o relație, e Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă, nu-l mai place nici pe Victor Ponta, nu-l mai place nici pe Tăriceanu, iar pe Dragnea l-a uitat că și așa e la ocnă cu excutare. Muie PSD! Ghinion! Cu respect Cu respect, al dumneavoastră pizdac căcănar și poponar de serviciu al PSD, Friedrich Preputzius Skrotus Fekallius Hemoroidus von Paulus! Adică pe scurt, Paulus. Eu ecce ăla, căcarevasăzică, un kuminekăcat mare, că am făcut treaba mare pe mine. Votați PSD! Muie PSD!

21 august 2019 0:23

Kuminecăturile Gemene Declarație istorică a Pizderului American alături de ficusul kuriștilor mioritici: "Sunt onorat să fiu alături de Klaussfinkter Wurst Johannis. Face treabă bună din câte am auzit de la kuriștii mei de serviciu. Stă poziționat strategic ca un partener de nădejde. Să știți că majoritatea covârșitoare a românilor din America ecce kuriști care a luat șuturi în kurcubeu și a aterizat la noi. Ei ecce specimene extraordinare care face trotuarul cu succes. Americanii îi iubește. Au o relație foarte bună"

20 august 2019 23:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.