Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru al Comunicațiilor, Sorin Pantiş, a depus o plângere penală la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie împotriva Laurei Codruţa Kovesi, pentru abuz în serviciu, divulgarea unor informaţii cu caracter secret de serviciu sau nepublice, inducerea în eroare a organelor judiciare, represiune nedreaptă, ameninţare şi şantaj.

Toate acuzaţiile au legătură cu mandatul lui Kovesi la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi acţiunile acesteia pentru a crea presiune în vederea obţinerii de condamnări în dosarul Telepatia.

"În momentul în care tu expui niște punct de vedere care nu au nicio legătură cu modul normal în care trebuie să se desfășoare un act de justiție, asta înseamnă nu numai că pui presiune pe judecători, ci îi și șantajezi: 'dacă nu faci așa, se întâmplă în felul următor'.

Prima mare greșeală a Laurei Codruța Kovesi a fost arestarea judecătorului Mustață. Însă intenția ei nu a fost numai să-l dea la o parte pe judecătorul Mustață, care încerca să fie corect, ci intenția ei a fost să arate celorlalți ce pot să pățească în cazul în care nu execută ordinele", a spus Sorin Pantiș, marți, în "Ediția Specială" moderată de Oana Zamfir.


Comentarii

Daca Kovesi insista ca urmarirea penala facuta de catre DNA sa se termine cu o hotarare judecatoreasca, fie de vinovatie, fie de nevinovatie, asa incat faptele, adica raspunderea penala sa nu se prescrie, inseamna ca femeia si-a facut treaba, punand presiune pe instante sa nu tergiverseze procesele. Bravo ei!

21 august 2019 10:53

ariciul Ma tantalaule??Duuuute ma si te pisa contra vantului,So trezit si nea Ion ca si el ii om,sa minta sa iasa si el ca paduchele in fata ,ca ...nu stie nimeni de el.Io comandat partidul si el se executa ca nu a fost niciodata mai mult decat atat ,si vra sa mai fie.Ba am mai intalnit un prost care lingau de cururi fiind ,,era cu PSD-ul pana la capat,fiindca ajunsese SAF de depozit in combinat.

21 august 2019 8:47

Muie hoților Alt escroc si puscarias se plânge la antena 3 de cacat ,,cine te crede jegule cand ai furat nu te ai gandit ca vei fii prins..acum toti va dati victime,,

20 august 2019 22:46

Greșeală de greșeală, cu greșeală pe greșeală călcând Mda! Pantiș ăsta a fost condamnat la ocnă cu executare pentru potlogării ilegale pe care le-a făcut, iar acum a venit la Haznale ca să-i țină țucalul Varanului în timp ce face telepatie? Păi atunci să vină Șerban Nicolae expert în drept anal care să anal-izeze tot anal greșelile lui Pantiș și ale madamei Kovesi dacă cucoana are întradevăr greșeli, că pe poveștile lui Pantiș nu dau 2 bani chiori. Între timp Varanul i-a dat țucalul său lui Pantiș, în care țucal și-a băgat la murat coiul la care a avut infarct la ocnă înainte de a fi liberat de acolo. Recomand ca Pantiș să bea tot conținutul țucalului Varanului, pentru a-și spăla greșelile proprii de căcat. Muie!

20 august 2019 21:18

noi pt.Popescu cu diaree cufurita la gaura gurii : ineptii, minciuni, palavre de om nebun - imprastie sus numitul individ, care, sare de koor in sus pt. Kovesi - marfa perimata, expirata, alterata !

20 august 2019 19:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.