Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe 13 februarie 2017, Viorica Mihalașcu a fost numită de fostul ministru PSD Florian Bodog manager interimar la Spitalul Săpoca. Un an mai târziu, Mihalașcu, medic epidemiolog, câștigă concursul pentru funcția pe care o ocupa interimar.

Șeful Pro România Buzău, Felix Rache, a transmis luni pe Facebook că managerul spitalului din Săpoca este „prietena de suflet cu șefa de cabinet” a ministrului Sănătății, Sorina Pintea, Enache Daniela Petruța. Enache e și membră a Consiliilor de Administrație de la Fundeni și Floreasca, precum și la Spitalul Pius Brânzeu Timișoara, semn că se bucură de încrederea nemărginită a Sorinei Pintea. Ministrul Sănătății a constatat ieri la Buzău că pacienții uciși de fapt nu erau persoane cu probleme psihice, ci erau în faze terminale ale diferitelor boli și nu aveau ce căuta în acel spital.

Integral pe Curentul