Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cercetările la faţa locului, dar şi audierile, continuă la Caracal, marţi, 20 august 2019, în cazul celor două crime mărturisite de Gheorghe Dincă. Anchetatorii au intrat în a patra săptămână de cercetări în cazul celor două crime de la Caracal mărturisite de Gheorghe Dincă.
Marţi, 20 august 2019, vor continua cercetările în locuinţa lui Gheorghe Dincă, unde, conform declaraţiilor avocatului Tonel Pop, care reprezintă familia uneia dintre victime - Luiza Melencu, în încăperea în care se presupune că au fost sechestrate fetele ar urma să fie scanaţi pereţii cu aparatul performant, în căutarea de noi probe biologice. „Din punctul meu de vedere, în acea casă sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri ciudate, dubioase, iar acest Dincă eu spun că nu numai că făcea lucruri foarte-foarte grave, dar faptul că dădea cu tinci pe perete, făcea câte un strat de ciment, mai dădea câte unul, aşa, periodic, eu cred că ascundea nişte probe acolo. Pereţii aceia încerca să-i mai acopere cu ceva, nu cu un glet normal, atenţie, ciment. Ceea ce eu nu cred că era un lucru OK“, le-a spus avocatul Tonel Pop jurnaliştilor. Acesta a mai afirmat că, potrivit opiniei sale, ar trebui din nou audiată şi soţia lui Gheorghe Dincă, lansându-se chiar suspiciunea că aceasta ar fi locuit în imobilul de pe strada Craiovei, nr. 169, chiar în perioada în care Dincă şi-a executat victimele.

Integral pe AdevărulComentarii

xyz Sotie, fiica, fiu, ai lu' Dinca asta - criminal sangeros, trebuie castrati si sterilizati, caci sunt o familie periculoasa de ucigasi - pt societate. Toata familia asta de nenorociti, cunoasteau la fix, indeletnicirile nenorocitului de criminal.

20 august 2019 13:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.