Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PNL Florin Roman anunţă că va depune, joi, la Parlament, un proiect de lege care prevede ca cei care iau pensii speciale sau pensii de serviciu şi sunt condamnaţi definitiv pentru corupţie, să-şi piardă acest drept, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Proiectul de lege pe care îl depun în această săptămână, joi, modifică toate legile de funcţionare prin care se acordă pensii speciale şi pensii de serviciu pentru cei care s-au pensionat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Servicii de Informaţii, Magistratură, Curtea de Conturi, parlamentari şi funcţionari publici. Practic, se introduce acel text că nu pot beneficia de acest drept, în cazul în care sunt condamnaţi definitiv pentru fapte de corupţie”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Roman.

El a explicat că o astfel de reglementare legală există deja în Uniunea Europeană, unde poliţiştii, magistraţii, cei din serviciile speciale, dacă sunt condamnaţi pentru fapte de corupţie, îşi pierd pensia specială şi rămân numai cu ceea ce au contribuit.

Integral pe MediafaxComentarii

Jihadistul Adica pensiile speciale sa ramana( doar nu o sa propuni o lege sa-ti pierzi pensia speciala) dar sa o piarda cei condamnati pt. coruptie.Bai boul satului daca tot vrei sa faci un rahat propune desfiintarea tuturor pensiilor speciale ,dar nu esti decat un alt mancator de rahat care te intereseaza doar persoana ta si a haitei din care faci parte.Dar o lege de interzicere a taierii padurilor cand initiezi? Sau te platesc aia care le taie ?

20 august 2019 21:01

Moldoveanu Un parlamentar jegos , eliminați toate pensule speciale

20 august 2019 13:37

Pe cand un proiect de lege sa fie desfiintate toate pensiile speciale (fara baza contributiva 100%)? Sa vedeti cum, incet-incet, si-ar reveni bugetul de asigurari sociale.

20 august 2019 10:38

prostulsatului Ce initiativa extraordinara, si uite asa tara va iesi din rahat, vor fi numai oameni cinstiti peste tot precum initiatorul. Nu vor mai fi condamnari pentru coruptie ca nu vor mai fi corupti printre cei care pot beneficia de pensii speciale. Corupti vor fi doar aia care au salariul minim pe economie sau somerii, nu merita sa ia pensii speciale. Toti ceilalti devortatori ai banului public alesi sau numiti, se vor aduna in piata publica si vor trage o hora a cardasiei, vor putea fura linistiti aratand cu degetul spre cei care prin sudoarea lor alimenteaza cu bani bugetul, blamandu-i ca nu dau bani mai multi la buget ca sa poata ei sa se lupte pe mai departe cu coruptii.

20 august 2019 8:56

Ecce Kurrupt Adica, sa-si piarda pensia speciala Adrian Nastase, Dan Voiculescu, Liviu Dragnea, Relu Fenechiu? Nici vorba!

20 august 2019 8:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.