Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La FCSB a început curăţenia de toamnă, Gigi Becali fiind decis să dea afară nu mai puţin de 5 jucători în perioada următoare. Patru dintre ei au fost aduşi chiar în această fereastră de mercato. Aceste decizii vor elibera locuri pentru posibile viitoare achiziţii.

Claudiu Belu, Lukasz Gikiewicz, Diogo Salomao, Andrei Marc și Alexandru Stan sunt pe "gheaţă subţire" la FCSB, viitorul lor depinzând de un fir de aţă. Teoretic, Becali s-a decis să se despartă de toţi şi le va propune în această săptămână rezilierea contractelor, astfel încât să îşi găsească angajamente în timp util.

Deşi a transferat fotbalişti pe bandă rulantă, finanţatorul roş-albaştrilor pare să fi înţeles că mutările făcute de el au fost "după ureche", iar lotul e unul prea numeros. Odată reveniţi accidentaţii, mulţi dintre fotbalişti nu mai au şanse reale să îmbrace tricoul roş-albastru în acest sezon.

Astfel, pentru a face economie, latifundiarul le va propune celor de pe "lista neagră" rezilierea contractelor.

"Am spus că vom renunţa la unii jucători. Lista nu e finalizată, dar nu vă pot da nume. O să spun după dubla cu portughezii. Eu cred că 4-5 jucători vor pleca. Sunt prea mulţi şi nu ajută. Căutăm soluţii să le fie bine şi lor. Să ştiţi că se întâmplă şi la cluburi mari acest lucru, nu e o lipsă de profesionalism, ci de lipsă de inspiraţie", a confirmat Narcis Răducan, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Integral pe Digisport