Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ANRE mai elimină dintre consilierii personali plătiți gras. Numărul de consilieri de la cabinetele președintelui și vicepreședinților ANRE, instituția care oferă printre cele mai mari salarii de stat din România, va fi redus, printr-un ordin publicat deja în Monitorul Oficial. Astfel, de la președintele Dumitru Chiriță dispar două posturi din cadrul cabinetului personal, de la 8 la 6, iar vicepreședinții Marian Neacșu și Zoltan Nagy rămân doar cu câte un consilier, din 2, câți aveau fiecare.

“Regulamentul privind drepturile și obligațiile membrilor Comitetului de reglementare și ale personalului angajat al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei… se modifică după cum urmează: – La articolul 51, alineatul (1) se modifică și va avea următorul cuprins:

Art. 51. – (1) Se constituie Cabinetul președintelui compus din 6 posturi și Cabinetul vicepreședinților compus din două posturi. Personalul Cabinetului președintelui și al Cabinetului vicepreședinților este numit sau eliberat din funcție de către președinte.”, se arată în Ordinul citat. Toate angajările și eliberările din funcția de membru al cabinetelor sunt făcute personal de președintele Chiriță.

Integral pe Cotidianul