Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Surpriză uriaşă pentru o femeie care a crezut că suferă de pietre la rinichi. După ce durerile au făcut-o să meargă de urgenţă la spital, medicii i-au dat vestea că este însărcinată în 34 de săptămâni şi au băgat-o direct în sala de operaţii.

Dannette şi Austin Giltz sunt împreună de 12 ani şi, după ce au avut doi copii, au crezut că familia lor va rămâne pentru totdeauna formată din patru membri. După episoade repetate de dureri, femeia a mers la medic convinsă fiind că are litiază renală (pietre la rinichi).

„Începusem să am dureri. M-am gândit că am pietre la rinichi, pentru că am mai avut problema asta. Cu aşa o durere, nu făceam decât să stau în pat şi să plâng. Mă durea şi dacă respiram. M-am dus la medic, gândindu-mă că mă vor opera pentru asta, dar am ajuns să mi se facă o cezariană“, a povestit femeia pentru KOTA-TV.

Integral pe Adevărul