Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, a venit luni cu o nouă decizie importantă în cazul Caracal, după ultimele informaţii apărute cu privire la Gheorghe Dincă. Ce a anunţat acesta.

Alexandru Cumpănaşu a fost din nou luni la Parchetul General. Ulterior, unchiul Alexandrei a spus că a depus documente cu noi informaţii care să ajute procurorii să facă lumină în cazul Alexandrei. Mai mult, acesta a declarat că le-a adus la cunoştinţă infracţiuni similare comise asupra altor fete. De asemenea, acesta a mai anunţat că va depune şi o plângere penală pentru amenințările primite la adresa sa.

”Am depus probe cu privire la legăturile clanurilor din Caracal, din Olt cu alte județe din țară, alte informații cu alte persoane, vicitme din alte județe, mi-au trimis și este firesc să vin să le depun, este incredibil ce se întâmplă în țară asta, cazuri de fete din liceu racolate, bătute, violate, de care nu se știe nimic sau nu au raportat”, a declarat Cumpănașu.

Integral pe CapitalComentarii

v Daca este adevarat ce sustine d-l Cumpanasu, ca au fost si alte cazuri de disparitii ale unor fete din alte judete si nu s-a luat nici o masura de catre organele in drept, avem o mare problema. Aceste organe ar trebui sa ne dea niste explicatii plauzibile nu ca in cele doua cauze cunoscute din Caracal.

20 august 2019 16:46

Stan Pățitul Chiar credeți că o să le ia cineva în seamă ? Despre justiția română ... vezi numele meu.

19 august 2019 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.