Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, a venit luni cu o nouă decizie importantă în cazul Caracal, după ultimele informaţii apărute cu privire la Gheorghe Dincă. Ce a anunţat acesta.

Alexandru Cumpănaşu a fost din nou luni la Parchetul General. Ulterior, unchiul Alexandrei a spus că a depus documente cu noi informaţii care să ajute procurorii să facă lumină în cazul Alexandrei. Mai mult, acesta a declarat că le-a adus la cunoştinţă infracţiuni similare comise asupra altor fete. De asemenea, acesta a mai anunţat că va depune şi o plângere penală pentru amenințările primite la adresa sa.

”Am depus probe cu privire la legăturile clanurilor din Caracal, din Olt cu alte județe din țară, alte informații cu alte persoane, vicitme din alte județe, mi-au trimis și este firesc să vin să le depun, este incredibil ce se întâmplă în țară asta, cazuri de fete din liceu racolate, bătute, violate, de care nu se știe nimic sau nu au raportat”, a declarat Cumpănașu.

Integral pe Capital