Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ancheta în cazul Jeffrey Epstein scoate la iveală o serie de ciudăţenii, rezultate în general din pasiunea miliardarului decedat în închisoare pentru teorii ştiinţifice nebuneşti.

Miliardarul Jeffrey Epstein nu avea doar apetit sexual pentru minore, ci şi pentru proiecte ştiinţifice bizare, inspirate îndeosebi din transumanism, inseminare şi criogenie.

Pasionat de lumea oamenilor de ştiinţă şi de fete frumoase, celebrul miliardar newyorkez a încercat să le armonizeze într-un scop precis, şi anume de a-şi implementa proiectul nebunesc de a lăsa o rasă umană mai bună, scrie presa internaţională. Şi s-a văzut un pilon important în cadrul acestei moşteniri.

Ambiţii elitiste pentru rasa umană

Potrivit unor surse ale publicaţiei „Times“, Jeffrey Epstein le-a împărtăşit o parte din ambiţiile sale legate de viitorul omenirii. Ei spun că miliardarul îşi dorea să facă la ferma sa din New Mexico, Zorro Ranch, un centru de inseminare. Mânat de transumanism, o mişcare intelectuală care pledează pentru ameliorare rasei umane prin tehnologie, visa la o bancă de spermă ultraelitistă, la care ar fi contribuit cei mai mari intelectuali ai Terrei. Nu s-a exclus din acest cerc restrâns. Plănuia „să însămânţeze rasa umană cu ADN-ul său“, nuanţează una dintre sursele „Times“. Cele care ar fi trebuit să contribuie la acest proces de perpetuare erau tinere frumoase. Jaron Lanier, unul dintre fondatorii realităţii virtuale, recunoaşte că a rămas cu impresia că petrecerile de la Zorro Ranch erau parcă destinate găsirii de candidaţi pentru inseminare. Aceşti „candidaţi“ erau ademeniţi cu tinere pline de şarm. „Erau mereu fete frumoase în jur“, afirma recent fizicianul Murray Gell-Mann, laureat al Premiului Nobel pentru Fizică în 1969 pentru munca sa în elaborarea teoriei particulelor elementare.

Integral pe Adevărul