Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi dintre vecinii lui Gheoeghe Dincă urmează să fie reaudiaţi, deoarece la primele discuţii cu procurorii au venit în stare de ebrietate sau mahmuri.

S-au contrazis în declaraţii, s-au încurcat şi nu au reuşit să ofere informaţii clare anchetatorilor. De aceea, procurorii au decis să îi cheme din noi pentru lămuriri. Nici de data aceasta nu au avut însă noroc.

”Am fost acolo la Dincă acasă de cel puțin 5 -6 ori. Dar nu am fost la el în curte, pe dinafă, pe partea aia prin spate. E clar, fetele sunt moarte, am consumat puțin. Îți zic dacă mai imi dai 500 de grame de coniac”, a spus vecinul lui Dincă.


Comentarii

Europeanul Ei, se știe că unii actori de film sunt mai "veseli" când vin la filmări! Iar de când cu serialul "Casa groazei din Caracăl", care îi are în distribuție și pe localnici, aceștia nu vor să rateze ocazia și "prestează" ca adevăratele vedete de la Hollywood! Oricum, la ce distribuție are (jurnaliști in rol de criminaliști, comentatori polivalenți in rol de anchetatori, ș.a.m.d.), sigur candidează la "zmeura de aur" (Golden Raspberry Award Foundation). N-am pomenit nimic despre scenariu și regie pentru că nu există! Se joacă pe bază de improvizație și de inspirația de moment a "starului"...

19 august 2019 17:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.