Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca, le-a spus anchetatorilor că nu și-a dat seama că lovește oameni, scrie libertatea.ro. „Am crezut că sparg păpuși, iar la ultima am văzut sânge și mi-am dat seama că am ucis oameni”, ar fi spus el, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, care a ucis cinci oameni cu un stativ pentru perfuzii, fusese internat în noaptea de 15 spre 16 august. A primit tratament pentru sevraj. Surse din cadrul spitalului Săpoca au afirmat că este posibil ca acesta să fi suferit fie un episod psihotic cu halucinații, fie o criză convulsivă, cum mai avusese.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, un bărbat de 38 de ani internat cu sevraj etilic a atacat mai mulţi pacienţi cu un stativ de perfuzii. Şi-au pierdut viaţa cinci pacienţi şi alţi opt au fost răniţi, aceştia fiind transferaţi în unităţi medicale din Bucureşti.


Comentarii

Val Dunăreanu Anonimul de la Haznale care a defecat acest articol, după ce că se încumetă să scrie o asemenea tâmpenie, dar n-are curajul să se semneze ca să știe tot poporul cine mama dracului e, se mai complace și-n prostie. Cretinul criminal care a fost internat acolo era epileptic, dar a fost internat pentru sevraj etilic, adică ori s-a îmbâtat criță consumând alcool etilic adică spirt medicinal, ori și-a injectat în vene spirtul respectiv, dar e greu de crezut că era-n stare să mânuiască o seringă și un ac pentru a se droga cu spirt medicinal. Problema e mult mai simplă, dacă boul ăla care a ucis era beat sau mahmur după ce consumase spirt medicinal, atunci el a avut halucinații și și-a pierdut discernământul comițând crimele fără să știe ce face în momentele respective. Eu am văzut cu ochii mei un individ care băuse spirt medicinal și a făcut apoi o criză unde avea halucinații și nu-și mai vedea propriile mâini și brațe, urla ca un idiot și era cât pe ce să se arunce într-o râpă, dar a fost salvat la timp. Greșeala enormă aparține corpului medical al spitalului respectiv care trebuia să-l bage într-o cămașă de forță și să-l țină legat până se trezește la realitate din beția lui animalică. Deci, cam asta e situația!

19 august 2019 22:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.