Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul ALDE Andrei Gerea susține, luni, că președintele Klaus Iohannis nu l-a schimbat din funcție pe George Maior pentru că ambasadorul îi pregătea vizita în SUA. În opinia lui Gerea, vizita lui Iohannis la Casa Albă este una electorală și o oportunitate de a face o poză cu Donald Trump.

„Iohannis se află în fața celei de-a doua vizite în #SUA. O mare realizare pentru politica externă ar spune mulți, dar la cum se prezintă lucruile, concluzia va fi simplă: se va duce exact cum a venit. În mod firesc, vizita unui președinte al României în SUA reprezintă un eveniment important pentru întreaga țară, pentru relațiile cu partenerii americani. Însă, ce se întâmplă atunci când un președinte al României, în persoana lui Klaus Iohannis, merge în SUA fără un obiectiv clar, fără un mandat stabilit? Simplu, merge să își continue campania electorală. Pentru Klaus Iohannis această vizită nu reprezintă decât o oportunitate de a face o poză cu președintele SUA pentru campania sa electorală”, a scris Andrei Gerea, pe Facebook.

Integral pe Cotidianul