Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Dacă ALDE iese de la guvernare, trebuie să vedem PSD pe cine cooptează, dacă poate. Poate un Pro România, altă soluție nu are. Dacă nu, atunci deja contextul politic se schimbă radical, asta înseamnă că PSD pierde majoritatea și analiza pe care trebuie să o facă orice forță politică este cum poate că creioneze o majoritate care este în afara PSD”, a declarat liderul deputaților maghiari, Korodi Attila, după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că intenționează să poarte negocieri și cu UDMR pentru susținerea guvernului în parlament, în cazul în care LADE va părăsi coaliția de guvernare.


Comentarii

@George, psd-ist sodomit cu trecut comunist Greorge, te-aș fute-n cur, dar ai paduchi. Cele mai mari concesii, UDMMR le-a primit de la P$D, tutuți morții mă-tii de handicapat bolșevic. Dragnea voiavsă la dea maghiara in admonidtratie si-n localitatile cu 10 maghiari.

20 august 2019 5:30

George udmr la prasit cu ziua si interzis prin lege...... E o uniune culturala bagata in politica de cretinii de la CDR '96-2000 adica de fapt de Constantinescu-Basescu si s-a tot perpetuat sub PDL si PSD dupa 2000. O rusine nationala! La politicieni de rahat, formatiuni de rahat!

19 august 2019 20:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.