Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zilele în care Gigi Becali schimba antrenorii ca pe şosete la FCSB au apus de mult, vicecampiona intrând în a 19 zi în care este condusă de un tehnician de umplutură. FCSB traverseaza cea mai groaznică perioadă de când a fost preluată de afacaeristul din Pipera.
Ultimul antrenor, Bogdan Andone, a demisionat de la cârma echipei pe 1 august, după eşecul cu Astra, şi vicecampioana este în continuare fără tehnician. După ce variantele David Mangia, Walter Zenga, Cătălin Anghel, Laurenţiu Roşu, Antonio Conceicao şi Ilie Poenaru nu s-au concretizat din varii motive, principalul fiind refuzul tehnicienilor de a se supune orbeşte condiţiilor de sclavie de la FCSB, ultimul pe lista celor care i-au dat cu flit bogătaşului din Pipera este Costel Enache. Doar că antrenorul celor de la Hermannstadt a ales o metodă inedită de a îi transmite lui Becali că nu poate lucra cu el: Nu-i mai răspunde la telefon.
"Enache nu mai răspunde la telefon, nu ştiu! Am văzut că sunt şi nume de străini, dar nu ştiu ce o să facem. Sunt mulţi antrenori care vor să vină, dar nu vreau să mai vorbesc de lucrul acesta", s-a lamentat laconic Becali, potrivit Sport.ro.

Integral pe Adevărul