Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă trebuie să numească un ministru al Educației cât mai curând după ce a demis-o pe Ecaterina Andronescu în urma unei declarații despre crimele de la Caracal. Surse social democrate au declarat penru HotNews.ro că există cel puțin două variante despre care s-a discutat în interiorul partidului.

Potrivit surselor citate, inițial, a fost vehiculat numele lui Radu Szekely, fost consilier al ministrului Andronescu însă pesediștii nu sunt de acord cu nominlizarea acestuia. Lui Szekely i s-ar fi reproșat că a făcut postări împotriva PSD.

Un alt nume discutat în interiorul PSD este cel al rectorului Universității de la Craiova, Cezar Ionuț Spânu. "Dăncilă i-ar fi promis Olguței Vasilescu când a fost săptămâna trecută a Craiova că îl va susține pe rectorul de acolo", au explicat sursele HotNews.ro.

De altfel președintele PSD, Viorica Dăncilă a anunțat săptămâna trecută că va propune în Comitetul Executiv al PSD mai multe persoane pentru portofoliul Educației iar liderii partidului vor decide viitorul ministru.

Integral pe Hotnews