Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociaţia “Forumul Judecătorilor din România” împreună cu Asociaţia ”Iniţiativa pentru Justiţie” solicită Consiliului Superior al Magistraturii să renunţe la achiziţionarea unui nou sediu de 18 milioane de euro, în condiţiile în care Guvernul susţine proiectul cartierului pentru Justiţie, unde CSM va avea propriul sediu.
„În şedinţa Guvernului României din data de 12 august 2019 a fost aprobată Hotărârea Guvernului pentru schimbarea denumirii amplasamentului obiectivului de investiţii, situat în municipiul Bucureşti, Bd. Unirii, sectorul 3, din “Esplanada” în “Cartierul pentru Justiţie” şi “proiecte de interes public ale municipiului Bucureşti” precum şi pentru aprobarea programului prioritar de reconversie funcţională a amplasamentului, prin care se fac paşi reali în vederea edificării Cartierului pentru Justiţie, care va reuni sediile a numeroase instanţe judecătoreşti şi parchete din Bucureşti, dar şi ale altor instituţii judiciare, inclusiv sediul Consiliului Superior al Magistraturii, aşa cum rezultă din Nota de fundamentare a actului normativ, dar şi din informaţiile oficiale publicate de pagina de Facebook a Ministerului Justiţiei, la 12 august 2019.

Integral pe Adevărul