Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii PSD au respins ferm cooptarea Pro România la guvernare. „Pe Ponta îl ştim cu toţii: lipsă de caracter“, a spus Paul Stănescu în ultima şedinţa a CEx, potrivit unor stenograme obţinute de „Adevărul“. Social-democraţii susţin că Ponta şi-a propus să destructureze PSD şi să formeze un nou guvern alături de ALDE după prezidenţiale. PSD încearcă să salveze alianţa cu Tăriceanu, însă e pregătită şi varianta de rezervă: guvern minoritar.

Mai mulţi lideri PSD i-au transmis Vioricăi Dăncilă să nu se alieze sub nicio formă cu Victor Ponta, chiar dacă riscă să piardă guvernarea. Ponta este acuzat de foştii colegi de partid că vrea să îngroape PSD, cu scopul de întări ProRomânia. ”Planul lui Ponta e să pună mâna pe infrastructra PSD pentru a creşte propriul partid. Dacă Ponta intră în Guvern, PSD se rupe imediat. Marea noastră problema în momentul de faţă e ProRomânia, care va transfera tot mai mulţi parlamentari şi va face jocurile în toamnă, după alegerile prezidenţiale”, susţin surse din conducerea PSD pentru „Adevărul“.

Integral pe Adevărul