Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier, Victor Ponta a scris luni, pe Facebook, despre discuția pe care a avut-o în urmă cu mai bine de o săptămână cu Viorica Dăncilă. Ponta susține că Viorica Dăncilă a fost cea care i-a cerut sprijinul și i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro România. „Mi-a spus că îi dă afară pe ALDE și să îi iau eu parlamentarii - și că îmi dă ce ministere doresc pentru ProRomânia”, a scris Victor Ponta.

Președintele Pro România susține că în discuția cu Viorica Dăncilă i-ar fi pus acesteia mai multe condiții pentru susținerea guvernului, printre care o restructurare a cabinetului și a administrației publice, un program de guvernare eficient și realist, stabilitate și predictibilitate economică, profesionalizarea guvernului și renunțarea la candidatura sa pentru prezidențiale și stabilirea unui candidat comun PSD-ALDE-Pro România.

Victor Ponta spune că președintele PSD a acceptat toate condițiile, mai puțin renunțarea la candidatura pentru alegerile prezidențiale.

Integral pe Digi24