Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tatăl Simonei Halep a vorbit despre starea acesteia de sănătate și cum îi va afecta viitorul turneu de la US Open. Stere Halep crede că sunt multe lucruri ce ar putea afecta performanța Simonei.

Tatăl Simonei Halep a vorbit despre starea de sănătate a campioanei. Stere Halep a fost prezent la meciul de la Chiajna dintre Concordia-Farul unde a vorbit despre situația medicală a fiicei sale.

„Simona e bine, deşi tendonul necesită repaus mai lung decât trebuie, dar nu se întâmplă nimic, doar că trebuie să joace pe fond de durere şi vă daţi seama că e mai greu de controlat. Simona întotdeauna vrea să facă cât mai mult şi mai bine în tenis, dar ştiţi cum e, şi ea este om, şi ea are durerile ei, are şi ea temperamentul ei, sunt multe lucruri care afectează câteodată foarte mult performanţa”, a spus Stere Halep, după meciului Concordia – Farul 2-1, de duminică, conform DigiSport.

Integral pe Capital