Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actrița Josephine Gillan, care a interpretat rolul tinerei curtezane Marei în serialul ‘Game of Thrones’ , acuză serviciile sociale din Israel că i-au „răpit” copilul în vârstă de opt luni, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

Actriţa a denunţat că fetiţa sa Gloria, care se afla în grija unei prietene, a fost luată de angajaţi ai serviciilor sociale din Israel şi că nu ştie unde se află.

Într-o campanie lansată pe pagina GoFundMe, pentru a face faţă costurilor legale, aceasta spune că atunci când fiica ei împlinise cinci luni, serviciile sociale i-au atras atenţia că trebuie să o lase în grija unei persoane, cât timp ea se recuperează după o depresie postpartum.

Totuşi, potrivit actriţei, un grup de zece angajaţi s-au prezentat la casa prietenei sale în mijlocul nopţii şi au luat copilul, cu care nimeni nu a mai putut lua contact şi care a fost dus într-un loc necunoscut.

Josephine Gillan a precizat că angajaţii de la serviciile sociale erau însoţiţi de poliţişti care au ameninţat-o pe prietena ei că va face puşcărie dacă opune rezistenţă.

Gillan a avut un rol episodic în producţia HBO, în care a interpretat-o pe tânăra curtezană Marei. Ea a mărturisit ca implicarea în serial i-a schimbat viata, pentru ca înainte a fost forţată să se prostitueze pentru a-şi câştiga existenţa.

Integral pe Cotidianul