Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe fondul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, cea mai groaznică serie de omoruri în masă din istoria noastră recentă, specialiști în domeniu atrag atenția că lipsa personalului calificat și a camerelor de supraveghere pot conduce la astfel de evenimente în fiecare spital de psihiatrie.

Gabriel Oprișanu, managerul Institutului de Psihiatrie Socola Iași, a dezvăluit, pentru EVZ, că Ministerul Sănătății a refuzat implementarea camerelor de supraveghere, chiar dacă nu aloca niciun ban de la buget.

Amănunte incendiare ies la iveală despre cea mai groaznică serie de omoruri în masă din istoria noastră recentă: patru morți și nouă răniți! Numele nebuniei este Nicolae Lungu.

Sâmbătă seara era un simplu bețiv din comuna Săgeata, județul Buzău. Astăzi este în topul ucigașilor români! Are 38 de ani și până ieri cv-ul lui era o înșiruire de beții și ratări. Locuiește doar cu mama sa. Practic, nu are viață în afara alcoolului.

S-a învățat atât de mult cu stările de după beții, încât se prezintă singur la spital, cerând să fie internat și tratat. Vineri, 16 august, a făcut la fel. S-a prezentat la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca și a fost internat.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Nicolae Lungu a înnegrit încă o pagină din istoria criminalisticii românești.

Integral pe Evenimentul Zilei