Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a comentat duminică seară la Antena 3 întrevederea preşedintelui României, Klaus Iohannis, cu omologul său american. Premierul a afirmat că „e foarte bine” că liderul de la Cotroceni are această discuţie, însă mai importane este cu ce se întoarce.

„E foarte bine că preşedintele are această discuţie. Dar mai important e cu ce vii din această vizită. Dacă vii dintr-o vizită numai să faci o fotografie nu cred că e un lucru care să aduca beneficii României. Eu mi-am dormit o relaţie bună trans-atlantică. Eu cred că la întoarcere e normal ca domnul preşedinte să vină în faţa românilor şi să spună «am obţinut pentru români asta, asta, şi asta». pentru că e important ca la o vizită să discuţi şi astfel de aspecte”, a afirmat Viorica Dăncilă într-un interviu la Antena 3.

Premierul a adăugat apoi că nu a discutat cu preşedintele Iohannis despre vizita sa în SUA şi că speră ca acesta să nu se întoarcă cu „anumite lucruri pe care Guvernul să le implementeze şi care nu au făcut obiectul unor discuţii”.

Integral pe Adevărul