Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a comentat duminică seară la Antena 3 întrevederea preşedintelui României, Klaus Iohannis, cu omologul său american. Premierul a afirmat că „e foarte bine” că liderul de la Cotroceni are această discuţie, însă mai importane este cu ce se întoarce.

„E foarte bine că preşedintele are această discuţie. Dar mai important e cu ce vii din această vizită. Dacă vii dintr-o vizită numai să faci o fotografie nu cred că e un lucru care să aduca beneficii României. Eu mi-am dormit o relaţie bună trans-atlantică. Eu cred că la întoarcere e normal ca domnul preşedinte să vină în faţa românilor şi să spună «am obţinut pentru români asta, asta, şi asta». pentru că e important ca la o vizită să discuţi şi astfel de aspecte”, a afirmat Viorica Dăncilă într-un interviu la Antena 3.

Premierul a adăugat apoi că nu a discutat cu preşedintele Iohannis despre vizita sa în SUA şi că speră ca acesta să nu se întoarcă cu „anumite lucruri pe care Guvernul să le implementeze şi care nu au făcut obiectul unor discuţii”.

Integral pe AdevărulComentarii

Georgeta Auzi cocoana Dancila, esti precum capra aia raioasa, si prosta si cu coada pe sus !....Ca tot tzi-a zis-o unul de-al vostru Pleshoianu ca de proasta ce esti si ce fraze idioate itzi ies pe gura faci de ras PSD-ismul....daca o mai fi ceva de apreciat in Baronismul+Nepotismul+Hotzizmul din Gsca asta PSD-ista !....Iar tot unul de-al vostru PSD-ist si el, Negoitza a zis ca ai fost aleasa Premier de Dragnea ca "nu stii sa faci nimic" sa te poata manevra cum a facut-o de fapt....

19 august 2019 15:52

Las' ca ai fost tu in SUA ca sa bati campii intr-un discurs de ne-ai ridicat in cap toate tarile arabe cu mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Oricum, fata de Iohannis tu est o biata maimuta.

19 august 2019 10:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.