Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noaptea trecută, în doar un minut, un individ internat în Spitalul din Săpoca a atacat cu un stativ de perfuzii bolnavii internați în două saloane. Bărbatul de 38 de ani a ucis 4 persoane și a rănit alte 9. Dintre acestea 9, 6 sunt în stare foarte gravă.

Pacienții atacați nu au avut nicio șansă de a se apăra pentru că dormeau și, în plus, erau sedați. Ministrul Sănătății a trimis Corpul de control la spital și a mers și ea însăși acolo pentru a coordona verificările.

Potrivit corespondentului Antena 3 Andrei Grigore, criminalul a fost audiat la Spitalul din Săpoca, iar apoi a fost dus la Tribunal.


Comentarii

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică filmul de groază intitulat "Dășteptul și Adormiții Maicii Domnului"

18 august 2019 21:49

Mihaiela Păi banii țării din buget se distribuie masiv la parlamentari (ați văzut cît a suportat bugetul în 6 luni pe fiecare parlamentar din cei 550....romănii cer în Referendum parlament unicameral de 300 maxim dar ei se *șterg la cur^ cu decizia poporului....Unde se mai duc banii bugetului ? Răspuns: în Pensii Speciale Exorbitante, în Salarii Nesimțite ale Oligarhiei Funcționărești Guvernamentale și Administrative Centrale și Locale....Banii țării nu se duc în sănătate, în învățămînt,în siguranța populației pentru prostimea sărăcită ci se duc în Subvenția partidelor....ca să se poată deplasa Madam Dăncilă și Gașca conducătoare PSD-istă la Ședințele de Partid Județene cu Elicopterul....În modul ăsta de ^a păpa doar unii^ banii bugetului țării vom fi mereu cu PSD-ismul la putere o țară subdezvoltată cu un popor sărăcit și needucat intenționat ținut sărac și prost..

18 august 2019 20:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.