Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avocatul Tonel Pop, cel care-i reprezintă pe părinţii Luizei Melencu, vine cu noi detalii despre trecutul lui Gheorghe Dincă. In plus, Tonel Pop cere intervenţia Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a făcut o serie de declarații incredibile, la Antena 3, cu privire la trecutul lui Gheorghe Dincă.

„Noi n-avem nicio veste cu privire la evidențierea unui alt ADN, pentru că situația ar fi mult mai complicată. Acest Dincă, din punctul meu de vedere, e un veteran în ceea ce însemnă răpiri, violuri și un veteran nu lucrează singur. Are o branșă. Trebuie să fii ajutat, sprijinit, are tovarăși de escrocherii și nemernicii”, a spus Tonel Pop.

În plus, avocatul solicită ministrului Sorina Pintea trimiterea de urgență a Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii la INML pentru a face cercetări.

Integral pe CapitalComentarii

@ 19 august 2019 8:30 Erată Băi imbecilule, ce legătură au presupunerile ipotetice ale avocatului despre anchetă cu așa-zisul tău sistem securistico-mafiot care sufocă chipurile România? Eu am afirmat foarte clar că detaliile menționate ca noi și uluitoare despre anchetă nu sunt altceva decât presupuneri, ipoteze, etc. Tu, idiotule te grăbești să sari de la firmația mea perfect reală la utopiile tale imaginare idioate și tâmpite care strălucesc de o cretinitate monumentală. Ca să nu te sufoci prin înnecare când iei muie, pune-ți picioarele într-un lighean cu apă și calcă apa, Vițelule adult. Mare imbecil a mai făcut mă-ta săraca, păcat că nu și-a dat seama la momentul păcatului. Muie, idiotule! Căcarevasăzică, măi oarecăcare Paulus, tot un oarecăcat ai rămas, mai ia o muie și dispari!

19 august 2019 22:41

@ 19 august 2019 8:30 Băi imbecilule, ce legătură au presupunerile ipotetice a avocatului despre anchetă cu așa-zisul tău sistem securistico-mafiot care sufocă chipurile România? Eu am afirmat foarte clar că detaliile menționate ca noi și uluitoare despre anchetă nu sunt altveva decât presupuneri, ipoteze, etc. Tu, idiotule te grăbești să sari de la firmația mea perfect reală la utopiile tale imaginare idioate și tâmpite care strălucesc de o cretinitate monumentală. Ca să nu te sufoci prin înnecare când iei muie, pune-ți picioarele într-un lighean cu apă și calcă apa, Vițelule adult. Mare imbecil a mai făcut mă-ta săraca, păcat că nu și-a dat seama la momentul păcatului. Muie, idiotule! Căcarevasăzică, măi oarecăcare Paulus, tot un oarecăcat ai rămas, mai ia o muie și dispari!

19 august 2019 18:04

CĂCAREVASĂZICĂ tot bou cu spume ai rămas, Securescule! Nu se putea să nu ridici tu răgetul, muia și „pula calului” împotriva celor care au ceva de zis la adresa superbului sistem securisto-mafiot care sufocă Românica!

19 august 2019 8:30

Care noi detalii uluitoare? Autorul imbecil al acesui articol de tot căcatul e un oarecare Bogdan Ungureanu, care oarecăcare Bogdan Ungureanu ne prezintă cicăcare detalii noi uluitoare despre anchetă. În realitate, detaliile uluitoare nu sunt decât presupuneri și ipoteze emise de avocatul respectiv, deci nu au nici un temei, nefiind reale. Păi cine pula calului l-a învâțat presă pe oarecăcarele Bogdan Ungureanu? Căcarevasăzică, trebuie să-l muiesc până-l ia mama dracului pe acest imbecil și pe toți cei ca el, pentru că sunt foarte mulți. Muie!

19 august 2019 3:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.