Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avocatul Tonel Pop, cel care-i reprezintă pe părinţii Luizei Melencu, vine cu noi detalii despre trecutul lui Gheorghe Dincă. In plus, Tonel Pop cere intervenţia Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a făcut o serie de declarații incredibile, la Antena 3, cu privire la trecutul lui Gheorghe Dincă.

„Noi n-avem nicio veste cu privire la evidențierea unui alt ADN, pentru că situația ar fi mult mai complicată. Acest Dincă, din punctul meu de vedere, e un veteran în ceea ce însemnă răpiri, violuri și un veteran nu lucrează singur. Are o branșă. Trebuie să fii ajutat, sprijinit, are tovarăși de escrocherii și nemernicii”, a spus Tonel Pop.

În plus, avocatul solicită ministrului Sorina Pintea trimiterea de urgență a Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii la INML pentru a face cercetări.

Integral pe Capital