Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

FCSB nu traversează o perioadă bună în campionat, iar Gigi Becali a început să ia măsuri drastice. Patronul lui FCSB a mai renunțat la un jucător.

Chiar dacă șchioapătă în campionat, FCSB se consolează cu faptul că este foarte aproape de calificarea în grupele Ligii Europa. În același timp, Gigi Becali a anunțat schimbări masive la echipă. Printre cei vizați se numără și Diogo Salomao. Mijlocașul portughez a sosit în această vară la vicecampioana României, dar nu a prins decât 65 de minute la gruparea „roș-albastră”. Patronul lui FCSB și-a făcut deja o idee în ceea ce-l privește pe Salomao. „Pe Salomao nu ştiu când o să mai putem să-l vedem. L-am luat să-l vedem acum, cât erau ceilalţi accidentaţi. Salomao peste un an îşi va termina contractul şi se duce cu Dumnezeu. Ce să facem?”, a declarat Gigi Becali.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.