Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autorul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă a făcut un scandal monstru în închisoare! Acesta este foc şi pară pe poliţiştii de la IPJ Olt! Conform informațiilor din Penitenciar, inculpatul este total nemulţumit de faptul că primeşte apă de la robinet care, ar fi spus el, se încălzeşte până ajunge în celulă. Drept pentru care a luat decizia să facă iureș după gratii. Au fost, conform martorilor, adevărate crize de nervi puse în scenă de Dincă.

Mai mult de atât, pe lângă faptul că s-a arătat deranjat că trebuie să bea apă de la robinet, Dincă a făcut scandal și pentru că nu are acces nici la televizor. “Criminalul din Caracal” şi-ar fi ieşit din minţi şi nu ar fi ezitat să arate acest lucru. De remarcat că atât timp cât se află în arest la IPJ Olt, Gheorghe Dincă nu are acces la o sursă de apă potabilă şi nici dreptul să urmărească programe de televiziune.

Integral pe Fanatik