Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noi detalii ies la iveală în cazul masacrului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca din Buzău. Se pare că în spital existau neregului de mai multă vreme. Doar trei persoane supravhegheau 70 de pacienți. Dezvăluirea a fost făcută de conducerea sindicatului Santias Săpoca, pe contul de Facebook.

”Conducerea sindicatului Sanitas Sapoca este alături de colegii care au fost de serviciu în noaptea în care și au pierdut viata pacienții din spitalul nostru, alături de familiile îndurerate!

Lupta sindicala prioritara pentru noi a fost continua pentru deblocarea posturilor, deoarece numararul personalului medico-auxiliar este insuficient.

Discuții intense cu conducerea spitalului, memorii către Ministerul Sănătății și nimeni nu a luat nicio măsură. Este inadmisibil ca în weekend o asistenta, un instructor și o infirmiera sa rămână sa supravegheze 70 de pacienți cu probleme psihice și în cod penal. Nimeni nu s a gândit la pericolul pe care noi, conducerea sindicatului l a sesizat de fiecare data în întâlnirile pe care le am avut cu conducerea spitalului și memoriile către minister.

A trebuit sa moara oameni pentru a fi crezuti. De asemeni, sporul de periculozitate de 75% pe care l am avut ni s a diminuat la 50%,motivand ca nu sunt bani. Sindicatul a acționat în instanta spitalul, a sesizat ITM-ul pentru condițiile precare în care lucram și speram ca cineva va lua decizii corecte pentru siguranța noastră cât și a pacientilor. Dragi colegi. Știu,lupta noastră e dificila dar vom continua indiferent câte piedici ni se vor pune. Fiți calmi, uniți și împreună vom învinge!”, a fost mesajul transmis de instituție pe contul de Facebook.


Comentarii

Mihaela Păi banii țării din buget se distribuie masiv la parlamentari (ați văzut cît a suportat bugetul în 6 luni pe fiecare parlamentar din cei 550....romănii cer în Referendum parlament unicameral de 300 maxim dar ei se *șterg la cur^ cu decizia poporului....Unde se mai duc banii bugetului ? Răspuns: în Pensii Speciale Exorbitante, în Salarii Nesimțite ale Oligarhiei Funcționărești Guvernamentale și Administrative Centrale și Locale....Banii țării nu se duc în sănătate, în învățămînt,în siguranța populației pentru prostimea sărăcită ci se duc în Subvenția partidelor....ca să se poată deplasa Madam Dăncilă și Gașca conducătoare PSD-istă la Ședințele de Partid Județene cu Elicopterul....În modul ăsta de ^a păpa doar unii^ banii bugetului țării vom fi mereu cu PSD-ismul la putere o țară subdezvoltată cu un popor sărăcit și needucat intenționat ținut sărac și prost....

18 august 2019 19:57

Dr. House Trei , Doamne și toți trei...dormeau pe unde apucau. Și, desigur, sporul de periculozitate micșorat e un bun somnifer.

18 august 2019 13:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.